معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اعلام کرد: با تامین نهال های شناسه دار جدید گردو و انگور درصدد هستیم تا شرایط کمی و کیفی تولید باغات گردو و انگور استان اصلاح و توانمندتر شوند.
به گزارش خبرنگار عصر اترک، محمدجواد تشکری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی امروز ظهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای اولین بار 45 هزار اصله نهال گردوی پیوندی شناسه دار تامین شده اند تا در راستای اصلاح نژاد باغات گردوی استان توزیع شوند.
تشکری در ادامه درباره اصلاح باغات انگور در استان نیز عنوان کرد: برای اولین بار 47 هزار اصله نهال انگور با ارقام جدیدی شامل رشه، ترکمن 4 و بی دانه قرمز تامین شده اند تا علاوه بر اینکه تولیدات باغات انگور استان متنوع شوند همچنین تولیدات این باغات به لحاظ کمی و کیفی نیز توانمند تر شوند.
وی یادآور شد: در حال حاضر اغلب ارقام انگور تولیدی استان کشمشی و کلاه برداری هستند.
وی در ادامه اعلام کرد: 29 رقم انگور تجاری نیز از سطح کشور برای تولید پیوندک جمع آوری شده و در منطقه ای از استان کشت شده اند تا پس از تکثیر آنها در میان تاکداران استان توزیع شوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی همچنین استقبال تاکداران استان از اجرای طرح داربست در باغات انگور خود را خوب توصیف کرد و گفت: این طرح در سطح 48 هکتار از باغات انگور استان اجرایی شده اند.
وی افزود: این روش موجب افزایش میزان تولید محصول انگور در باغات انگور می شود.
تشکری خاطر نشان کرد: اقدامات یاد شده در باغات گردو و انگور استان در راستای ارتقای عملکرد تولید این باغات و افزایش میزان درآمد این باغداران است.
انتهای پیام/