سازمان امنیت دریایی اندونزی دو نفتکش را در ساحل شهر «پونتیانک» در غرب اندونزی توقیف کرده است.
به نقل از آسوشیتدپرس، مقامات اندونزیایی اعلام کردند یک نفتکش با پرچم ایران و یک نفتکش دیگر با پرچم پاناما را بهظن انتقال غیرقانونی نفت کشورهایشان امروز یکشنبه در آبهای اندونزی توقف کردهاند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
«ویسنو پرامادیتا» سخنگوی سازمان امنیت دریایی اندونزی در این باره گفت نفتکش تحت پرچم ایران با نام MT Horse و نفتکش تحت پرچم پاناما با نام MT Frea در آبهای نزدیک استان «کالیمانتان غربی» در ساحل شهر «پونتیانک» توقیف شدهاند.
وی افزود: تانکرهای فوق تخلفات مختلفی از جمله بهاهتزاز در نیاوردن پرچم، خاموش کردن سامانههای شناسایی، لنگر انداختن غیرقانونی و حمل غیرقانونی سوخت بین کشتیها و ریختن نفت در دریا مرتکب شدهاند.
پرامادیتا ادامه داد: مقامات اندونزی دو نفتکش مذکور را برای انجام تحقیقات بیشتر بهسوی جزیره «باتام» در استان «رائو آیلندز» اسکورت کردند.
انتهای پیام/+