متخصص تغذیه و رژیم درمانی در شهرکرد با تاکید بر اینکه مصرف میانوعده با ریزهخواری متفاوت است، گفت: افراد اگر در طول روز میانوعده و یکی از وعدههای اصلی غذایی مانند صبحانه و ناهار را حذف کنند، موجب میشود که قندخون آنها افت کند.
سیاوش فاضلیان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اهمیت مصرف میان وعدهها در طول شبانهروز برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از افزایش وزن، اظهار کرد: افرادی که در طول روز عادت به مصرف میانوعده دارند، در زمان وعدههای اصلی غذا مانند ناهار و شام و صبحانه ولع زیادی برای خوردن ندارند و در این زمان حجم مناسبی از غذا را میل میکنند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در شهرکرد افزود: افراد اگر در طول روز میانوعده و یکی از وعدههای اصلی غذایی مانند صبحانه و ناهار را حذف کنند، موجب میشود که قندخون آنها افت کند و در زمان صرف ناهار یا شام حجم بالایی از غذا را مصرف کنند و این مسئله آسیبهای بسیاری برای بدن دارد، مصرف حجم بالای غذا موجب میشود تا بدن حجم زیادی انسولین ترشح کند و فرد میل به استفاده از مواد شیرین بعد از وعده اصلی غذایی داشته باشد.
وی افزود: بهترین میان وعدهها برای مصرف در طول روز لبنیات، میوه، سبزی، میوه خشک، غلات دارای سبوس و مغزیجات است، مصرف این موادغذایی موجب میشود تا کمخونی و فقر آهن نیز در بدن افراد جبران شود.
فاضلیان با تاکید بر اینکه مصرف میانوعده با ریزهخواری متفاوت است، گفت: افراد سعی کند ۲.۵ ساعت پس از صرف صبحانه، ناهار و شام یک میانوعده سبک استفاده کنند تا قند خون آنها در طول روز افت نکند، همچنین میان وعده در زمان مناسب و در یک زمان مصرف شود و افراد از ریزهخواری در طول روز جدا خودداری کنند، برای مثال اگر صبحانه را در ساعت هشت صبح میل کردهاند، میان وعده در ساعت ۱۰.۳۰ میل شود و ناهار را نیز در ساعت ۱۳ میل کنند، سپس میان وعده بعدی در ساعت پنج عصر و شام در ساعت هشت شب میل شود و در نهایت میان وعده آخر را در ساعت ۹:۳۰ شب مصرف کنیم.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در شهرکرد با اشاره به اینکه افت قندخون در بدن آسیبهای بسیاری را در پی دارد، توضیح داد: ضعف، بیحوصلگی، عرق سرد، پایین آمدن تمرکز، سستی، کرختی و میل شدید به مصرف غذاهای چرب و شیرین از علائم افت قندخون است و پرخوری در این مواقع به بدن آسیب میزند.
انتهای پیام