پنج شنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰/۵/۲۰۲۳ | اذان صبح:۰۴:۴۴:۳۷ - اذان ظهر:۱۱:۲۴:۲۲ - اذان مغرب:۱۶:۵۵:۵۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس سیاسی | کد خبر: ۲۸۶۳۲۵۶
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۰۲ - ساعت ۲۲:۳۵

سردار فدوی: با آشوبگران و کسانی که به اموال مردم آسیب می‌زنند، قاطعانه برخورد می‌کنیم

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: حتماً با کسانی که در حوادث اخیر دست به جنایت، آشوب و تهدید زده و به اموال عمومی و اموال مردم آسیب رساندند، برخورد قاطع می‌کنیم.
سردار فدوی: با آشوبگران و کسانی که به اموال مردم آسیب می‌زنند، قاطعانه برخورد می‌کنیم,

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار مردم اصفهان درباره حوادث اخیر کشور اظهار کرد: ما به تکلیفمان عمل می‌کنیم نه به آنچه که دشمن تصور یا پیش بینی می‌کند. تکلیف ما بر مبنای آن چیزی است که فرمانده ما امر می‌کند و شرایط میدانی ایجاب می‌کند تا چگونه این تکلیف را عملیاتی کنیم.

جانشین فرمانده کل سپاه عنوان کرد: ما این دید را داریم که باید بین کسانی که  در خیابان ها هستند تفکیک قائل شویم. در واقع باید بین گروهی که دشمنی می‌کند و این دشمنی‌ها را طراحی کرده و گروهی که تحت تاثیر قرار گرفته است و عمل جنایتکارانه و خرابکاری و تهدید نکرده تفکیک قائل شد.

فدوی در پایان در برخورد با گروهی که مرتکب جنایت شده و دست به خرابکاری و تهدید می زند، تاکید کرد: حتما با کسانی که در حوادث اخیر دست به جنایت و آشوب و تهدید زده و به اموال عمومی و اموال مردم آسیب رساندند، برخورد قاطع می‌کنیم.

پایان پیام/ تسنیم

خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

05832427651 الی 2

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر