دکترای فلسفه تعلیم و تربیت گفت: دشمن به این اصل پی برده که دختران جایگاه ویژه ای در نظام مقدس انقلاب اسلامی ایران دارند و به همین دلیل روی مسئله کار می کنند.
الهام صباحی، دکترای فلسفه تعلیم و تربیت در گفتگو با خبرنگار عصراترک در رابطه با جایگاه دختر ایرانی در پیش و بعد از انقلاب اظهار داشت: زن ایرانی قبل از انقلاب دارای اهمیت نبود و اگر میخواست وارد رده های مختلف علمی، ورزشی و یا شغلی شود، حق انتخابش این بوده که وارد سیستم پوششی رضاخان شود و حجاب را کنار بگذارد.
وی ادامه داد: این در حالی است که بعد از انقلاب حق تحصیل برای همه اقشار جامعه امکانپذیر شد و براساس شایستگی وارد موقعیتها و جایگاههای مختلف شدند و در قانون جمهوری اسلامی ایران، آزادی به زن داده شد که بتواند در شغلهای مختلف براساس علاقه وارد یک فعالیت شود.
صباحی بیان داشت: جایگاه زن و دختر ایرانی بعد از انقلاب ارتقا پیدا کرد اما مشکل اینجاست که رسانهها نتوانستند این فهم و جایگاه را نمایش دهند و باعث یک سری ناامیدیها در بین جوانان شدند.
وی اضافه کرد: نیمی از جمعیت ایران را زنان و دختران تشکیل میدهند، براین اساس تغییر عقاید و افکار دختران باعث تغییر افکار مادران خواهد داشت و تأثیرگذاری را بر نهاد خانواده دارد.
دکترای فلسفه تعلیم و تربیت گفت: دشمن به این اصل پی برده که دختران جایگاه ویژهای در نظام مقدس انقلاب اسلامی ایران دارند و به همین دلیل روی مسئله کار میکنند.
صباحی گفت: چند وقتی است مسئله بیحجابی بزرگنمایی شده اما حجاب نیز در کنارش وجود دارد، در تمام طول تاریخ این موضوع وجود داشته و یکسری از افراد به معرفت حجاب نرسیدهاند.
وی خاطرنشان کرد: برخی افراد یا به الزام قانون حجاب را رعایت میکنند و یا باید به معرفت برسند.
وی ابراز داشت: بانوان باحجاب فراوانی داریم که در فعالیتهای مختلف حضور دارند، حجاب یک امر معرفتی است و بیشتر باید خود فرد به این نکته برسد که چرا باید حجاب را رعایت کند.
صباحی با اشاره به اینکه حجاب یک واجب الهی است و رعایت آن نیازمند این است که توحید، نبوت و معاد نیز بشناسد، گفت: باید با دخترانمان به گفتگو بنشینیم و صحبتهای آنها را بشنویم که به دنبال چه چیزی هستند.
انتهای پیام/ رحمانی