پنج شنبه ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰/۵/۲۰۲۳ | اذان صبح:۰۴:۴۴:۳۷ - اذان ظهر:۱۱:۲۴:۲۲ - اذان مغرب:۱۶:۵۵:۵۴

آیا تمایل دارید در کانال عصر عضو شوید؟

سرویس اجتماعی | کد خبر: ۲۸۶۸۰۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۰۱ - ساعت ۲۰:۵۷
دکترای فلسفه تعلیم و تربیت:

تاکید دشمن بر انحراف عقاید دختران در کشور است

دکترای فلسفه تعلیم و تربیت گفت: دشمن به این اصل پی برده که دختران جایگاه ویژه ای در نظام مقدس انقلاب اسلامی ایران دارند و به همین دلیل روی مسئله کار می کنند.
 تاکید دشمن بر انحراف عقاید دختران در کشور است ,

 

الهام صباحی، دکترای فلسفه تعلیم و تربیت در گفتگو با خبرنگار عصراترک در رابطه با جایگاه دختر ایرانی در پیش و بعد از انقلاب اظهار داشت: زن ایرانی قبل از انقلاب دارای اهمیت نبود و اگر می‌خواست وارد رده های مختلف علمی، ورزشی و یا شغلی شود، حق انتخابش این بوده که وارد سیستم پوششی رضاخان شود و حجاب را کنار بگذارد.

وی ادامه داد: این در حالی است که بعد از انقلاب حق تحصیل برای همه اقشار جامعه امکان‌پذیر شد و براساس شایستگی وارد موقعیت‌ها و جایگاه‌های مختلف شدند و در قانون جمهوری اسلامی ایران، آزادی به زن داده شد که بتواند در شغل‌های مختلف براساس علاقه وارد یک فعالیت شود.

صباحی بیان داشت: جایگاه زن و دختر ایرانی بعد از انقلاب ارتقا پیدا کرد اما مشکل اینجاست که رسانه‌ها نتوانستند این فهم و جایگاه را نمایش دهند و باعث یک سری ناامیدی‌ها در بین جوانان شدند.

وی اضافه کرد: نیمی از جمعیت ایران را زنان و دختران تشکیل می‌دهند، براین اساس تغییر عقاید و افکار دختران باعث تغییر افکار مادران خواهد داشت و تأثیرگذاری را بر نهاد خانواده دارد.

دکترای فلسفه تعلیم و تربیت گفت: دشمن به این اصل پی برده که دختران جایگاه ویژه‌ای در نظام مقدس انقلاب اسلامی ایران دارند و به همین دلیل روی مسئله کار می‌کنند.

صباحی گفت: چند وقتی است مسئله بی‌حجابی بزرگنمایی شده اما حجاب نیز در کنارش وجود دارد، در تمام طول تاریخ این موضوع وجود داشته و یکسری از افراد به معرفت حجاب نرسیده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: برخی افراد یا به الزام قانون حجاب را رعایت می‌کنند و یا باید به معرفت برسند.

وی ابراز داشت: بانوان باحجاب فراوانی داریم که در فعالیت‌های مختلف حضور دارند، حجاب یک امر معرفتی است و بیشتر باید خود فرد به این نکته برسد که چرا باید حجاب را رعایت کند.

صباحی با اشاره به اینکه حجاب یک واجب الهی است و رعایت آن نیازمند این است که توحید، نبوت و معاد نیز بشناسد، گفت: باید با دختران‌مان به گفتگو بنشینیم و صحبت‌های آنها را بشنویم که به دنبال چه چیزی هستند.

انتهای پیام/ رحمانی

خوانندگان محترم سایت خبری تحلیلی عصر اترک، شما می‌توانید سوژه های خود را به برای ما ارسال کنید تا پس از تأیید با نام شما در سایت و کانال عصراترک درج شود.

شماره تماس با سایت خبری تحلیلی عصر اترک:

05832427651 الی 2

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان تلگرام

ارتباط با سردبیر سایت در پیام رسان سروش

آدرس پست الکترونیکی: info@atraknews.com


با تشکر
نظر شما ثبت و پس از بررسی انتشار میابد.
ارسال نظر
نام :
ایمیل
نظر